Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, februari 16, 2012

Sommige Mensen

Vol verbazing lees ik net iets op een blog, de dame heeft een blog bericht verwijderd omdat mensen zoch er aan storen, nou dan denk je dat het op zijn minst een heel raar bericht geweest moet zijn, niks is minder waar, de dame vertel heel enthousiast dat ze een heel mooi machientje heeft gezien, en deze spontaan gekocht heeft, nou leuk toch zou je zeggen, nu zijn er mensen die o.a. op het prikbord, raar reageren, die het zich zelf niet veroorloven en dan het een ander niet gunnen, we leven in een rare wereld!  al koopt mijn buurman een space shuttle en vliegt naar de maan, dat betekend niet dat ik dan ook moet doen. ik hoop dat ze ondanks deze negetieve reacties toch blij is met dr nieuwe machientje

15 opmerkingen:

Judith zei

Jacques wat ben ik het met je eens, het is absoluut belachelijk! Laat b toch gewoon gelukkig zijn, wat een afgunst, daar schrik ik wel een beetje van! Had dit niet achter lezers en bloggers gedacht! Enfin, super dat jij er over geblogd hebt!

Simone zei

AMEN!

Sommige mensen gunnen elkaar het licht in de ogen niet...

Johanna Zweden zei

Ja je blijft je verbazen over mensen

Ps kan je de robot weg halen, want nu worden het al 2 woorden die we moeten in tikken, ik volg veel sites, maar dit houdt me tegen om nog te reageren!!!

Sinds dat ik het heb weggehaald, merk ik niet dat ik spam krijg of zo!! dus weet niet waar het voor dient!

Gr Joke. jammer hoor

sylvia zei

wat een zielige vertoning!!! In plaats dat je nu blij bent voor een ander!!!
Bai de wee: wat hebben we sinds vandaag lastige woorden als beveiliging....moeilijk te lezen!!
groetjes, Sylvia

Hermie zei

erg he? als iemand nog niet mag zeggen dat hij/zij blij is met iets nieuws,dan is het toch wel heel zielig als je zo raar reageert

foekie's fashion zei

Fijn dat je dit eens aankaart. Ik hoop toch dat mensen wat aardiger tegen elkaar gaan worden want dit kan echt niet. Ik gun iedereen alle goeds, maar laat iedereen in zijn waarde. Groetjes van Joke

Bed, breakfast en quilts zei

doorgaan met ademhalen en vooral heel hard genieten van het nieuwe masjien!!! Niets van aantrekken met andere woorden.

Ans zei

Ja ik heb het ook gezien, te gek voor woorden. Laat ieder in z'n eigen waarde en gun een ander ook iets. Ik heb ook zitten kwijlen toen ik het gister op de blog zag. Maar weet bij voorbaat al dat het voor mij niet is weggelegd, maar ik ben wel blij voor de ander. Ik heb geleerd naar mijn mindere te kijken en niet naar mijn meerdere. Ik ben blij met wat ik wel heb!!!!!!!! Groetjes, Ans

Quibi zei

Wat zou de wereld mooi zijn, als iedereen elkaar in z'n waarde zou laten. Niet afgunstig op anderen en gelukkig met zichzelf en elkaar zijn.
Helaas is dat lang niet iedereen gegund!

Rina zei

Wat een vreemd verhaal. Ik geniet dan juist mee met de aankopen...

Guusje, zei

Dat heb je goed gezegd, jammer dat er zo op wordt gereageerd.

Shirley zei

Ooh sensuur omdat een ander je het licht niet in de ogen gunt, wat triest. Ik zou juist extra gaan opscheppen op mn blog, denk ik, juist om die zeur te stangen.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Te gek voor woorden. Dat is een van de redenen waarom ik ook niet meer op het prikbord kom. Het is zo makkelijk om alles op het net te gooien. Soms worden mensen gewoon afgemaakt. Nee lekker kopen kopen kopen dan kunnen wij meegenieten.

Ellie zei

Wat een vreemde gebeurtenis. Triest hoor als je een ander niet gunt wat jezelf niet kunt. Hopelijk helpen al deze reacties die mevrouw om flink van haar aankoop te genieten.

Margeeth zei

Gut zeg, dit had ik helemaal gemist. Misschien toch eens wat meer op het prikbord meelezen. Vind het nogal suf om een berichtje te verwijderen omdat iemand vervelend doet over iets dat jij hebt aangeschaft.