Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


dinsdag, juli 17, 2012

Fibermail

Gisteren was Shirley jarig en voor haar maakte ik en fibermail kaart, op haar blog was ik op zoek gegaan naar een leuke foto van haar katten zipje en zopje;
 en toen werd het deze fibermail
verder doe ik weinig  op handwerkgebied, want ben heel druk bezig om ons huis netjes te maken (voor zover dat lukt met 5 pers.) inmiddels is het halletjes schoon en netjes, onze slaapkamer  en die van de jongens ook, de woonkamer is bijna klaar. er zijn kasten verplaats(naar boven), heel veel weggegooid, waarom bewaard een mens toch zoveel? morgen maak ik de woonkamer af en dan de rest vd week vakantie houden, volgende week is de keuken aan de beurt, en alles op Alice dr kamer weer op de juiste plek zetten, (die was pas al aan de beurt geweest) en dan is het hele huis opgeruimd, en kunnen we aan fase 2 beginnen, het sauzen vd muren, wat kozijntjes schilderen. ik vermaak me wel.

6 opmerkingen:

Grit zei

Super!!!!
LG Grit

Conny's-blog zei

Druk bezig jij, in de vakantie. Maar nu geen schooltijden en lekker je eigen dag indelen..............gr.Conny

Guusje, zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt en wat ben je druk in huis wel heerlijk als alles weer eens goed is opgeruimd en schoon en fris is

Gonny zei

Leuk haar eigen katten op de fibermail :-)
Wat het huis betreft het is even aanpoten maar straks heel erg genieten van al het opgeruimde.

Johanna Zweden zei

O wat leuk, nu daar zal ze erg blij mee zijn geweest
Fijne avond groetjes Joke

Shirley zei

Heel blij met de kaart, en ik herkende ook al gelijk de foto :-) zo ligt Zipje vaak, en Zopje zit dan klaar om aan te vallen, heel plagerig.