Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zaterdag, oktober 20, 2012

druk geweest

Al heel lang wilde ik beneden de boel sauzen, was hoog nodig, maar omdat te kunnen doen moesten er wel heel veel spullen uit, en daar zag ik best tegen op.
maar mijn vriendin Gerrie bood aan om te helpen, dus gelijk maar een datum geprikt, en vorige week donderdag zelf alvast begonnen met leeghalen vd kamer, boekenkast eruit, die is naar de keuken, de buffetkast die in de keukenstond staat nu in de veldschuur, en jeetje wat bewaard een mens toch veel!! Alles in verhuisdozen gestopt, veel er van kan weg, maar dat moet ik nog storteren. de kamer is op vrijdag bijna klaar gekomen, een zaterdag waren we een dagje weg, we waren uitgenodigt om mee naar de militairie van Boekelo te gaan, dus een maandag afgemaakt gelijk gordijnen gewassen etc.

dinsdag 2 muren op de kamer vd jongens gesaust, gordijnrail erafgehaald, gordijnroede opgehangen, en nieuwe gordijnen opgehangen.

woensdag naar het stoffenspektakel in Barveld geweest, hele leuke stof gekocht om 2 stoeltjes mee te bekleden.met de jongens naar de opticien
s'avonds keuken leeg gemaakt en gesopt.

donderdag keuken gewit, en halletje gesaust.  nu moet ik alleen de wc en de schoorsteen in de kamer nog doen.
het is nu heerlijk opgeruimd en fris in huis, en dat wil ik graag zo houden.

vrijdag was het weer een redelijk normale dag boodschappen gedaan, aan de was (jeetje wat hoopt dat op als je dat een paar dagen niet doet!)keuken weer ingericht. s' avonds naar een vriendin wiens moeder overleden is, en ging ik met een tas vol lapjes naar huis, voel me zo verwend.

vandaag weer naar de opticien, Gert door gestuurd naar de oogarts, en Rick krijgt lenzen,voor beiden heren een winterjas gekocht, met lienke een buitenrit met lisa gemaakt.

dat is /was me een drukke week, vorige week maar weer normaal doen hihi

2 opmerkingen:

Simone zei

Ik wacht met spanning op foto's van je nieuwe huis.... ;)

Shirley zei

poeh, wat een werk, maar wel heel erg bevredigend dat het gelukt is!