Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, december 20, 2012

Hartjes

Hier zag ik het project :http://www.sweetheartsquiltsandmore.blogspot.nl/p/patroon-nl.html, 365 hartjes maken, de huisjes vond ik ook al zo leuk, maar met maken niet echt mijn ding, dus afgehaakt (oeps!) maar hartjes dat moet lukken, niet moeilijk om te maken lekker werkje voor op de bank. zelfs te doen al ik moe ben, maar ja eigenwijs als ik ben maak ik wel mijn eigen hartje die vind ik wat mooier, kijk maar het patroon van het blog en mijn hartje naast elkaar.
hartjes lag al klaar in mijn map met cursus voorbeelden, gebruikt om te leren apliceren. dus deze ga ik niet gebruiken die gaat weer terug mijn map in, het patroontje zat ook nog in de map, dus kan zo beginnen.
mijn eigen laptop doet het nog steeds niet, moet hem nog voor reparatie wegbrengen en daar staat EQ7 op. dus was blij dat ik het patroontje nog had.

2 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat leuk dat je hier aan meegaat doen. Veel plezier met maken.

Johanna Faber zei

Vanuit Zweden, wensen wij jou en je familie hele fijne kerstdagen toe, en een heel gelukkig 2013 met veel liefde geluk, en vooral gezondheid, en veel handwerkplezier, volgend jaar dat we samen mogen delen
Liefs Joke en Angus