Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, december 06, 2012

Ons Uitzicht op het moment,
Hoop dat het morgen weer gewoon is, dan moet ik met mijn fietsje de post bezorgen, en er even later met de auto door heen, dit is ook de rede dat ik de komende tijd rustig zal zijn, moet erg wennen aan het ritme, en het is vermoeiend, het poetsen is best zwaar en dan moet alles op een bepaalde manier en ook in een bepaalde volgorde,maar goed heb begrepen als het eenmaal in je systeem zit het wel te doen is, ik hoop dat dat ook voor mij gaat gelden ( ben aan het werk bij een vakantiepark huisjes schoonmaken)
dus er komt ook weing handwerkerigs uit mijn handen, deze Jacobus is gisteren af gekomen, elke dag een paar pennen lukt net hihi, hij moet alleen nog oogjes krijgen, de volgende is al weer opgezet. en dan mag ik weer een Beer (vera) breien , die wil Gert graag hebben zei hij gisteren avond.2 opmerkingen:

Guusje, zei

Mooi uitzicht, ik reed er vanmorgen vroeg ook langs, glad maar ook genieten. Sterkte met de postbezorging morgen en het schoonmkaken.. Wat is Jacobus leuk geworden.

Mir zei

Wat leuk dat je even naar mij Dresden Plate in wording hebt gekeken op mijn blog. Dan word ik dus ook altijd nieuwsgierig dus ben ik ook even bij jou aan het koekeloeren. Wat maak je mooie dingen en dat je daar nog tijd voor hebt met een vast druk huishouden en je werk!! Ik heb ook even gekeken bij de workshops. Hierden-Lelystad, mmmmm zou moeten lukken he? Ik ga het zeker in de gaten houden, die Diamonds van je lonken wel een beetje!! Misschien kan ik de dames op onze bee wel enthousiast maken!! Dan hebben we zo een clubje van 4/5. Ik ga jouw blog toevoegen aan de blogs die ik vaak bekijk, zo blijf je in de picture!!
groet, Mirjam