4 pers pilaf
750 gr varkensvlees
teentje knoflook (of meer)
3 eetlepels ketjap
bakje champignons
2 uien
2 rode paparika's
2 flesjes chilisaus.
blik(je) perzikken.
teentje knoflook (of meer)
3 eetlepels ketjap
bakje champignons
2 uien
2 rode paparika's
2 flesjes chilisaus.
blik(je) perzikken.
vlees in stukjes snijden en marineren met ketjap en knoflook anderhalf uur laten intrekken
vlees in weinig boter gaar braden dan fijn gesneden groenten toevoegen, als het water verdampt is chilisaus erbij doen, lekker een poosje laten sudderen en vlak voordat je gaat eten de perzikken (in kleine stukjes) erbij doen,
2 opmerkingen:
Lang geleden dat ik dit recept gemaakt heb. Iets andere uitvoering denk ik want ik had het niet meer op papier staan. Ik wist niet beter dat het toen 'vlees op Amerikaanse manier' hete. Toch weer een keer maken.....
He, ja, dit recept komt mij ook bekend voor. Was een periode heel populair. Ik ga het weer eens maken, niet al te ingewikkeld ; ). groet Caroline
Een reactie posten