Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, april 01, 2013

Samplers

Al jaren staat de Dear Jane heel hoog op mijn lijstje om te gaan maken, al eens aan begonnen, toen een aantal blokjes gemaakt, maar vond de kleuren toch niet zo heel mooi, dus mee gestopt, al een paar keer zag ik surfend op het grote web, de regenboog DJ, en die vind ik me toch mooi! maar ja past die wel hier in huis, eentje in rood tinten zou beter passen, maar die regenboogversie bleef maar in mijn hoofd hangen. dus knoop door gehakt hij gaat het worden, op ons witte bed zal hij prachtig staan..

Op FB een oproepje gedaan wie dr nog meer zin had om een sampler te maken, of juist om een sampler eens af te maken. een en groepje vond dit een leuk idee, dus een FB groep gemaakt, waarin we de vorderingen van onze sampler laten zien, ene nee niet alleen de DJ, elke sampler mag, dus heb je zin geef even een seintje op FB dan voeg ik je toe, niks geen verplichting in je eigen tempo tempo werken.

maar goed dit bedacht ik me allemaal zaterdag, gisteren het eerste blokje gemaakt, 1 met hindernissen, ik had hem af, gemaakt met freezer paper wil hem op mat snijden, snijd ik hem op de naai lijn af oeps, flink balen, gelukkig maar aan 1 kant, dus 3 stukjes uitgehaald en er overnieuw ingezet, en toen was ie weer heel mooi! vandaag nr 2 en er gelijk aan vast gezet, ik begin in het midden. en ga daar omheen werken.

vind ze zo mooi!

6 opmerkingen:

Terray zei

Super goed bezig Jacqueline....Ik doe voorlopig nog eventjes niet mee, maar je hebt me wel aan de twijfel gezet hoor ;-)
Succes!!

Groetjes
Tertia

H Haan zei

Dapper hoor, beginnen met de dear jane.Ik heb het boek ook eens aangeschaft en ben begonnen maar het is er bij gebleven.
Leuk idee om vanuit het midden te beginnen.Wie weet pak ik het ook wel weer eens op. Heel veel succes ermee.

Hermie zei

mooie blokjes, veel succes, ik ben blijven steken bij 65 blokjes

Guusje, zei

Wat een mooie blokjes. Hij is erg leuk om te maken, ik ben er ook mee beZig.

qm zei

ook ik ben ooit begonnen...maar hed de blokjes in een doos. Misschien is het beter uit de midden te starten...
Nu het mooie weer er weer aankomt( ik blijf hopen ;) ) moet er in de tuin ook het nodige weer gebeuren...dan is het bloggersqult er nog...enn :)nou, ik zou eigenlijk wel een goeie kandidaat zijn om mee te doen.LOL

marian'ne m zei

Haa Jacq, even kijken of het reagere hier lukt !!

Leuk dat je mij volgt !!

Zie hier prachtig werk en je bent ook verleid door Jane zie ik.

Veel plezier zal vast mooi worden .

((zwaaii)))... MM