Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


dinsdag, maart 26, 2013

quiltweekend 2012 De Denneheul in Ermelo

Afgelopen weekend vrijdag ochtend 10 uur tot zondag half 4 was ik te vinden op het quiltweekend gehouden in de Dennenheul in Ermelo. samen met 34 andere dames.
de werk plekken zijn heerlijk ruim, een tafel per persoon, zodat ik heerlijk machinaal heb zitten quilten aan de Henrietta Wiskers, nee nog niet af, een hele top heb gemaakt:
Patroon kunnen jullie hier vinden modabakeshop
ook nog lekker met de hand heb zitten quilten, omdat ik het werken met de machine even zat was.
het slapen op een kamer alleen is heerlijk! een eigen douche/toilet, ook en de luxe van een tv op de kamer en overal gratis wifi is ook best lekker. en net zoals als vorig jaar was het eten weer zo ontzettend lekker mjammie, heb heerlijk gelachen en met iedereen bij gekletst, en er zijn zoveel momenten op de dag dat het rustig is, veel gingen er een bezoekje brengen aan de quiltwinkel in Putten, dat het voor mij prima te doen is. word onrustig als het de hele dag onrustig om heen is, en daar heb ik hier geen last van heerlijk. voor mij de rede om met de weekend mee te gaan. ene volgend jaar gaan we weer, heb me net opgegeven.

2 opmerkingen:

Guusje, zei

O wat leuk dat je daar weer bent geweest.

Johanna Faber zei

een dag met een goud randje
Fijne paasdagen groetjes Joke