Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zaterdag, april 16, 2011

de dagen vliegen voorbij

Jeetje al bijna 14 dagen geleden dat ik hier voor het laatst wat geschreven heb. de dagen vliegen gewoon voorbij.Had ik al verteld dat we Alice dr kinderfeestje gevierd hebben, met het maken van een vogelhuisjes, en als afsluiting eten bij de Mc Donalds, iets wat bij ons bijzonder is heb ik nog nooit gedaan met een kinderfeestje. Onze oudste werd 9 april alweer 14, gevierd met familie, gevraagd wat hij met vrienden wil, maar daar komt een hoop genor als antwoord uit, dus niks mee opgeschoten. Dit weekend zit hij voor de topcompetitie In Hellevoetsluis sportvisserij nederland. en onze middelste zit ergens in de polder met de jeugd van de hengelsportverenigig de Snoek te vissen.
Afgelopen week hadden we de Paas/lente week in de overblijf, en dan doen we wat leuks, deze keer regelde ik het met Tonja, de groep 1 t/m 3 gingen narcissen maken van eierdopjes gevuld met kuiken en een cholade eitje, de grotere gingen van een piepschuim ei een kuiken maken, beiden werden erg leuk, en de kinderen vonden het leuk om te doen. zelf had ik een aantal emmertje bekleed met een stofjes met bloemen met kuikens erop, en daar bloemetjes in gepoot, en dat stond erg vrolijk op de tafeltjes. deze week ok nog 2 keer cursus gegeven en een avondje Bee, dus jullie snappen wel dat er verder niks uit mijn handen gekomen is dan het noodzakelijke huishouden. ga me nu maar een bezig houden met huiswerk van de samplercursus. maar moet zelf eerst een schop onder m'n kont gaan geven want heb niet echt veel zin.

1 opmerking:

Shirley zei

Buk effe, dan gooi ik de zweep er wel overheen, voel je hem? Ah die dipjes, als de batterijtjes bijna op zijn, ik leef met je mee, heb er zelf ook last van. Fijn weekend.