Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


zondag, april 24, 2011

handquiltframe

Sinds een paar dagen ben ik in het bezit van een hand quiltframe een joekel! Past maar net in de keuken, dus helaas geen optie om er een quilt in optespannen en dan elke dag een stukje te quilten, maar wat moet je er dan mee hoor ik jullie denken, nou hij is ook ideeal om quilts te dubbelen (sandwitchen) geen zere rug meer. Ik heb de top van de timbleberrie blok maand 2009 al een hele poos af, maar zag er zo tegen op om hem te dubbelen het is geen kleintje 80 bij 98 inch (0ngeveer 203 bij 249 cm) inmiddels ligt hij op het frame en ben ik al op de helft (schiet er tackertjes in) zo ga zien dat in de andere helft ook af krijg, dan kan het gevaarte de keuken weer uit.

5 opmerkingen:

Margeeth zei

Dat ziet er handig uit. Jammer dat je hem niet kunt laten staan, maar het is natuurlijk wel een sta in de weg zo!

Helen zei

Laat me weten wat je ervaringen zijn. Is het handig om op deze wijze te quilten. Kan je ook duimquilten? Wil al een hele tijd ook zo'n frame, maar ben bang dat ik hem niet zal gebruiken omdat hij apart in een kamertje moet komen te staan (was niet van plan om hem telkens op te ruimen). Daarnaast vind ik het wel zo gezellig om samen voor de tv te quilten :)

Elly (creatieveling Elly) zei

Super handig. En met het mooie weer zou je hem ook buiten in de tuin kunnen zetten, als je die hebt natuurlijk. Op mijn balkon zal het niet lukken.
ziet er wel super handig uit.
groetjes Elly

Wendy zei

Awesome quilting frame.....

Jantine zei

Dat ziet er uit als een geweldig handig frame!