Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


woensdag, augustus 31, 2011

blok vd week 14

klik hier om blok 14 te downloaden
een blok van een poes/kat jkan niet ontbreken in mijn quilt, er lopen er hier 3 rond. die ik geweldig vind, de jongste is een geval apart, erg eenkenig houd niet van handen en dus ook niet van aaien, maar kopjes geven vind ze leuk, in mijn buurt liggen ook, ze volgt me in huis,  ze praat tegen me.Is bijna altijd binnen maar is van mening dat het leven leuker zo zijn als we met zijn 2 en zouden zijn inplaats van met zijn  vijven. de hond en andere 2 katten is geen probleem, maar mensen tja die vind ze maar raar, haar 1 jaar oudere broer is totaal anders die houd erg van aanhalen, die zorgt wel dat hij aan zijn brood nodige knuffels komt, of je het nu wel of niet wil, hij gaat gewoon boven op je liggen, praat ook honderd uit en owee als je niks terug zegt en is ook graag buiten en brengt altijd de nodige kadootjes mee ( dat is dan wat minder). hun moeder is een lieverd knuffelt ook graag, maar niet zo over dreven als Brammetje. En is ook graag buiten Ik zou ze geen van drieen willen missen.

vandaag lag het grootste gedeelte vd middag het internet (+ tv en telefoon) eruit, OHHH !!! wat is dat lastig zeg! een middagje geen tv en geen telefoon dat is geen probleem, maar een middagje geen internet dat is een ander verhaal, zeker als je gepland had om het 1 en ander te doen, omdat ik alleen thuis was, en zo ongestoord kon werken, toen langzaam iedereen binnen kwam stromen deed alles het weer.

4 opmerkingen:

Tineke zei

hij is gaaf!!!!!!!!!!!!!
mooi poes

Shirley zei

superleuk is dat blok! Bah, geen internet, tv en telefoon, vervelend.

Anoniem zei

Hartelijk bedankt voor het gave patroon.
Groetjes marjan

Johanna Zweden zei

Wat een enig blok.
Groetjes Joke
Ps heb een anderen web-site nu