Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


donderdag, maart 22, 2012

In de ban van Jacobus

het is verschrikkelijk gesteld met mij, denk alleen nog maar aan Jacobus. Toen het patroon binnen was, gelijk begonnen met breien, het begin kosten wat moeite weinig steekje op 3 naalden, maar toen dat eenmaal gelukt was, ging het heel goed.
Inmiddels is het hoofd en lijf af en ben ik aan een been begonnen, had al 50 toeren af, toen ik tot de ontdekking kwam dat ik in toer 5 had moeten minderen, en dat lag echt aan me zelf want het staat er echt.
dus uithalen uithuilen en opnieuw aan het been beginnen.

voorkant (nog zonder snuit)
zijkant

Het patroon is heel duidelijk Annita beschrijft toer voor toer wat je moet doen, dat zelfs een niet zo'n breister als ik het kan, en het ook leuk vind.
zo moet hij worden, en wilen jullie ook een jacobus breien kijk dan even:zij maakt het ze heeft nog veel meer gebreide knuffels, psst ik heb Vera besteld,maar die ziet er knap ingewikkeld uit, wie weet valt het mee net als Jacobus.

5 opmerkingen:

Paulijn zei

Leuk dat je net bent begonnen met Jacobus, ik ben er ook net mee bezig.
Je stelt me gerust dat ie niet zo moeilijk lijkt!

neeftje zei

Leuk, jacobus is zo leuk om te maken! Al heb ik bij de eerste ook het nodige afgemoppert!!

baukje zei

Wat een plezier is tie om te breien , ik heb alle beesten van annita al gebreid, allemaal even leuk!

Heleen zei

Wat leuk! En wat ga je goed! Ik begin er ook eerdaags aan. Heb het patroon al een tijd in huis dus kan zo beginnen. Is je aapje inmiddels al af?

Johanna zei

Hoi Jacqueline, ik waarschuw je vast, Jacobus is ontzettend verslavend.Ik heb er inmiddels vijf gebreid, drie met jurkje (heet dan Suus geloof ik) en twee met broekje. Vier vormen een gezinnetje dat bij ons in de kamer staat. De vijfde heb ik voor m'n schoondochter gebreid. En eigenlijk ben ik nu op zoek naar een volgend slachtoffer ;o)
Groetjes en veel breiplezier,
Joke Pieters