Welkom/ Welcome

Hallo beste bezoeker, Welkom op mijn blog, waar ik mijn creatieve uitspatting laat zien, en ook wel eens iets anders wat me bezig houd.

Hello dear Visitor, Welcome to my blog,here you can find my crafts and other things that are on my mind.

When life gives you scraps, make quilts


maandag, maart 19, 2012

weer thuis

Van een ontzettend leuk weekend, wat heb ik genoten! kan dr weer helemaal tegenaan. het slapen op een hotelkamer in je eentje is wel heel luxe, maar ontzettend lekker, heb voor het eerst tijdens een quiltweekend geslapen, dus ben nu lekker uitgerust, had er rekening mee gehouden dat ik een aantal nodig zou hebben om bij te komen, maar denk dat dat me valt, was vanmorgen vroeg wakker. het eten was super een hoog kwijl gehalte.
 voorgerecht
 Hoofdgerecht
Nagerecht Vrijdagen op tafel stonden dan nog salade, groenten aardappeltjes, die bijgevuld werden zodra het schaaltje leeg was
het gezelschap tja wat zou ik daar nu over zeggen hihi. was heel erg leuk! was alsof ik in een warm bed terecht kwam, meiden bedankt, zag er zo tegen op, was dus helemaal niet nodig! een aantal leuke afspraakjes gepland, daar heb ik nu al zin in. jammer dat iedereen zo ver weg woont snik snik.
ene ik heb er ook nog wat gedaan, vrijdag had ik de smaak goed te pakken, heb het uilentopje verwerkt tot kussenhoesje het quiltwerk had ik thuis al gedaan. even een kussen kopen en dan is hij voor Alice voor dr raport die ze een vrijdag gekregen heeft.


Vorige jaar had ik met een exchange van een amerikaanse dame een charmpack met een halve yard bij passende stof gekregen, daar heb ik een versneden ninepatch van gemaakt en van de bijpassende roze stof een rand gemaakt, en op de hoeken de 4 lapjes( van de 6) die over waren. dit gaat een heel groot kussen worden, een soort van lounge kussen.

en om het midden stuk het gele randje en de brede rand gezet, weer een top af, voor Jopies dromenquilt. hoop dat ik hem helemaal af heb op 31 maart, dan hebben we een droomdeken maak dag en wil ik ze in leveren.
en de rest van het weekend heb ik katten zitten maken, 8 blokken had ik al af. en ook nog een klein stukje aan Rick zijn sok gebreid, verder was Tandy schattige aapjes aan het breien, en de dames bij mij in de buurt hadden die op hun naaimachine zitten, tja en daar was ik niet tegen bestand heb het patroon besteld.

 er was een verkoop tafel (nou tafels is een beter woord, het leek wel een winkel) en ook ik had wat mee, 2 dingen was ik gelijk aan tafel al kwijt en s'avond nr 3 ook, ook weer wat gekocht de patronen van de rosebud lane.
dus jullie snappen het wel dat ik nu nog zit na te genieten.

7 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

MMMMMMMMM lekker dat zag er goed uit, en fijn dat je zo genoten hebt, dan kan je er weer even tegen.
groetjes Joke

Annita zei

Volgens mij heb je voor Vera en Jacobus wel geld overgemaakt, maar mij geen email gestuurd, en nu weet ik niet waar ik de patronen heen moet sturen. Stuur me even een mail op anwilschut@gmail.com en dan kan ik antwoorden met de patronen.

Hermie zei

wat heb jij genoten en daar gaat het toch om en dan ook nog zo veel gedaan en lekker gegeten. De aapjes zijn ook zooooo mooi, ik heb ze voor de kleinkinderen gebreid.

Shirley zei

Ook een heerlijk weekend gehad zo te lezen, en een goede kok achter het fornuis, zo te zien, heb je wel verdiend! Lief uilenquiltje heb je gemaakt, en de versneden 9-patch quilt ziet er ook vrolijk uit.

Anoniem zei

Een top weekend, dat is duidelijk en je was nog ijverig ook! Leuke projecten!

sylvia zei

jij hebt genoten, dat is duidelijk!! Ik heb gesmuld en bij jou letterlijk van al jullie verhalen!!
groetjes, Sylvia

Guusje, zei

Als ik het zo lees heb je zeker een erg leuk en gezellig weekeinde gehad. En wat ben je met mooie tops bezig.